Man bekneld onder bestelbus, traumaheli ingezet

Print
Man bekneld onder bestelbus, traumaheli ingezet

Afbeelding: Track ‘88

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Bij een ongeval op een bedrijventerrein in Echt is vrijdagmiddag iemand onder een bestelbus terechtgekomen en gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over drie uur bij een bedrijf aan de Kelvinweg in Echt. De man raakte tijdens werkzaamheden aan de bus onder het voertuig bekneld.

Een helikopter met een traumateam kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen. De brandweer en de politie assisteerden om de man te bevrijden. Hij is uiteindelijk met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

De politie doet onderzoek naar het ongeval en overlegt ook met de Inspectie SZW, de voormalige Arbeidsinspectie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen