Geen treinen tussen Heerlen en Aken in avonduren 13, 14 en 17 mei

Print
Geen treinen tussen Heerlen en Aken in avonduren 13, 14 en 17 mei

Arriva zet bussen in tussen Heerlen en Aken. Afbeelding: Stefan Koopmans

Kerkrade / Eygelshoven / HEERLEN / Hoensbroek -

Vanwege werkzaamheden rijden volgende week geen treinen in de avonduren op 13, 14 en 17 mei tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof. Arriva zet bussen in.

Op woensdag 13 mei en donderdag 14 mei rijden de laatste twee treinen (vertrek 22.46 uur en 23.46 uur) tussen Aachen Hauptbahnhof en Heerlen niet. Verder vervallen de laatste twee ritten (vertrek 22.43 uur en 23.43 uur) vanuit Heerlen naar Aachen.

Op zondag 17 mei rijden alleen de laatste trein tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof en tussen Aachen Hauptbahnhof en Heerlen niet. Reizigers kunnen gebruikmaken van vervangende bussen.

Geen fiets

Voor het vervoer met een vervangende bus moet men ingecheckt zijn bij het station van vertrek. „We vragen reizigers om zich goed te verspreiden over de gereed staande bussen”, laat een woordvoerder weten. „De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen.”

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kan men bekijken via arriva.nl/limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen