Yme Bertels moet weg bij Bevo door coronacrisis

Print
Yme Bertels moet weg bij Bevo door coronacrisis

Yme Bertels spelend in het geel voor Bevo Hc. Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Panningen -

De handballers van Herpertz Bevo Hc moeten het volgend seizoen doen zonder Yme Bertels. De Belgische speler moet noodgedwongen vertrekken bij de club uit Panningen door de coronacrisis.

„We lezen en horen het overal, sportclubs hebben het zwaar door de coronacrisis. Dat geldt ook voor Bevo Hc. Dat dwingt ons tot het maken van keuzes met betrekking tot de spelersselectie”, schrijft de club op hun Facebookpagina.

De 24-jarige Bertels is bij Bevo het slachtoffer geworden van de maatregelen die de club moet nemen om het hoofd boven wat te houden. De handballer speelde pas één seizoen in Panningen. Waar hij komend seizoen actief is, is nog onbekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen