‘Aanvaller Jafar Arias van Emmen naar VVV’

Print
‘Aanvaller Jafar Arias van Emmen naar VVV’

Jafar Arias in het tenue van FC Emmen. Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Aanvaller Jafar Arias (FC Emmen) kan een contract tekenen bij VVV. Dat meldt RTV Drenthe.

Jafar Arias (24), die de afgelopen twee seizoenen onder contract stond bij FC Emmen, staat op het punt de overstap naar VVV te maken. Dat bevestigen diverse bronnen aan RTV Drenthe. De international van Curacao zou in Venlo een tweejarig contract gaan tekenen.

Technisch manager Stan Valckx van VVV wil niet bevestigen dat VVV rond zou zijn met Arias. ,,We vinden hem interessant, maar er zijn meer kapers op de kust.”

Aanvaller Arias kwam in de zomer van 2018 naar Emmen. In zijn eerste jaar speelde hij 33 van de 34 wedstrijden mee. Dit jaar kwam hij minder vaak aan de bak: 17 keer. In 50 eredivisieduels voor Emmen scoorde Arias vier keer. Een treffer maakte hij tegen VVV; in Venlo vorig seizoen.

Onder 21

Verdediger Jur Theunissen (19) uit Katwijk verruilt deze zomer JVC Cuijk voor VVV. Hij gaat in Venlo in de Onder 21 spelen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen