Becky van Nijf terug naar HandbaL Venlo

Print
Becky van Nijf terug naar HandbaL Venlo

Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Becky van Nijf (27) keert terug bij Cabooter HandbaL Venlo. De linkshandige speelster komt over van Tus Lintfort waar ze twee seizoenen actief was in de Tweede Bundesliga.

Van Nijf gold jarenlang als groot talent. Drie zware drie kruisbandblessures weerhielden haar om echt door te breken. Van Nijf verdiende in 2012 na haar debuut in Oranje een contract bij Bundesligaclub Bayer Leverkussen, maar door een zware knieblessure kon ze zich nooit bewijzen.

Marcel Idink is aangesteld als nieuwe trainer voor het tweede vrouwenteam uitkomend in de tweede divisie. De doelstelling is om verder in te zetten op talentontwikkeling.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen