Sportquiz met Demi Schuurs in hoofdrol

Print
Sportquiz met Demi Schuurs in hoofdrol

Demi Schuurs. Afbeelding: DE LIMBURGER PETER SCHOLS

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Nieuwstadt -

Verenigingsondersteuner Negen houdt vrijdag een sportquiz met daarin een hoofdrol voor de uit Nieuwstadt afkomstige tennisster Demi Schuurs.

Met de sportquiz hoopt de organisatie leden van verenigingen, waar bij Negen aangesloten is, betrokken te houden bij hun club en het ‘winelement’ een beetje terug te brengen. De quiz bestaat uit veel vragen in het thema Olympische Spelen. De vragen in de quiz worden gesteld door bekende (oud)topsporters, waaronder Demi Schuurs. Iedereen kan online meedoen met de quiz via Kahoot. En er zijn prijzen te winnen, zowel voor de club als voor de leden zelf. De quiz is van 19.30 tot 21.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.vitaalverenigen.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen