Slachtoffer ernstig ongeluk Bocholt is vrouw uit Reuver

Print

Dodelijk ongeval Bocholt (België) - 11 mei 2020 (bron: HBVL). Video: HBVL

Reuver / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een 43-jarige vrouw uit Reuver is maandagochtend om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk in Bocholt, vlak over de Belgische grens bij Weert.

Een automobiliste wilde het kruispunt op de Hamonterweg met de Sportlaan oversteken, toen ze door een bestelwagen die van de brug kwam werd aangereden. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Door de harde klap kwam de auto in de gracht aan de overzijde terecht en tot stilstand tegen een duiker. Het slachtoffer zat bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Dat bleek complex. De hulpdiensten hadden 40 minuten nodig om de vrouw uit Reuver uit het voertuig te halen. Ondertussen had ambulancepersoneel al eerste hulp verleend.

De toestand van het slachtoffer ging snel achteruit. Ze bezweek nog tijdens de bevrijding aan haar verwondingen. In de bestelwagen raakte een 49-jarige man uit Bocholt gewond.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen