Verzoekjes gespeeld op de saxofoon

Print
Verzoekjes gespeeld op de saxofoon

Ilco Heijnen speelt verzoeknummers op zijn saxofoon. Afbeelding: Privé

Kerkrade / Eygelshoven -

Ilco Heijnen (14) uit Kerkrade deelt iedere week een filmpje op zijn Facebookpagina waarin hij op gehoor een liedje speelt op zijn saxofoon. Mensen mogen hiervoor verzoekjes aanvragen.

Heijnen is hiermee begonnen om voor zichzelf en anderen verveling in de tijd van de coronacrisis tegen te gaan. Op 17 april poste hij zijn eerste filmpje, waarin hij ‘Shut Up and Dance’ van Walk The Moon speelt. Op 24 april speelde hij ‘Happier’ van Marshmello ft. Bastille. Op 1 mei kwam ‘Does It Matter’ van Janieck voorbij en op 8 mei was ‘Perfect’ van Ed Sheeran aan de beurt.

De Kerkradenaar is lid van Harmonie Sint Aemiliaan Bleijerheide en wil graag studeren aan het conservatorium als het zover is.

Alle filmpjes zijn terug te bekijken en luisteren via zijn persoonlijke Facebookpagina. Daar kunnen mensen ook reacties met verzoekjes kwijt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen