Twee personen komen om het leven bij brand in appartementencomplex

Print

Video: Track ‘88

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Bij een brand in een appartementencomplex aan de Lindestraat in Landgraaf zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee personen omgekomen.

Twee andere personen zijn voor controle in het ziekenhuis geweest.

Rond 01.30 uur ontvingen de hulpdiensten de melding van de brand in het appartementencomplex. Naast het appartement waar de brand was uitgebroken, raakten nog eens vier appartementen beschadigd.

Er werd meteen gestart met het (deels) ontruimen van het gebouw. Zestien appartementen werden ontruimd. Bewoners werden opgevangen in een naastgelegen cafetaria. De meeste mensen hebben de nacht doorgebracht bij vrienden of familie. Voor enkele bewoners moest een hotelkamer worden geregeld.

De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van de brand te achterhalen. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen