Online sportquiz met topsporters voor Bergen en Horst aan de Maas

Print
Online sportquiz met topsporters voor Bergen en Horst aan de Maas

Ook voetbalscheidsrechter Pol van Boekel werkt mee aan de quiz. Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen -

VVV-captain Danny Post, tennister Demi Schuurs en topscheidsrechter Pol van Boekel werken vrijdag mee aan de online sportquiz voor inwoners van Horst aan de Maas en Bergen. Ook Nouchka Fontijn, vice-wereldkampioen boksen, doet mee.

De quiz is opgezet door de verenigingsondersteuners van Sport aan de Maas en Bergen Beweegt Natuurlijk. „We hopen dat leden van sportverenigingen in beide gemeenten zich in deze coronatijd weer wat meer betrokken voelen bij hun club en ook het competitie-element een beetje terugbrengen”, zegt Joey Rutten. „Ze hebben hun sport en teamgenoten lang moeten missen.”

De quiz heeft de Olympische Spelen als thema. De vragen worden gesteld door bekende (oud)topsporters Iedereen kan tussen 19.30 en 20.30 uur online meedoen via Kahoot. Er zijn ook prijzen te winnen, zowel voor de club als voor de leden zelf. Meer informatie staat op de websites van beide organisaties.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen