Jaap Gerritsma schrijft roman met Heuvelland als decor

Print
Jaap Gerritsma schrijft roman met Heuvelland als decor

De cover van het boek. Afbeelding: Uitgeverij Tic

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Maastricht / Itteren -

Jaap Gerritsma heeft een roman geschreven over twee pensionado’s die zich terugtrekken in het Heuvelland. Het boek is uitgebracht door de Maastrichtse uitgever Tic.

Het boek vertelt over de levensavond van Anne en Job, die een rustig pensioen tegemoet willen gaan in het Heuvelland. Maar ze zien zich opeens als opponenten door de problemen met de kinderen uit voorgaande huwelijken. Wanneer Anne onvoorwaardelijk de zijde van haar zoon kiest, breekt er niet alleen iets in hun relatie, maar ook in Jobs kijk op de wereld, de tijd en de liefde.

Jaap Gerritsma (1942) werkte jarenlang als medisch wetenschapper aan diverse medische faculteiten in binnen- en buitenland. De in Amsterdam wonende auteur schreef eerder de romans ‘Ontstemde liefde’ en ‘Bittere Maretak’. Ook publiceerde hij in samenwerking met Lisette Wansink het sprookjesboek ‘Opa vertelt’.

Het boek is sinds 12 mei verkrijgbaar en kost 14,90 euro. Aangezien een boekpresentatie niet mogelijk is, heeft de uitgeverij gekozen voor een boekentrailer op YouTube.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen