Arrestatieteam houdt man in verwarde toestand in woning aan

Print
Arrestatieteam houdt man in verwarde toestand in woning aan

Afbeelding: SK-Media

Ottersum -

Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdagavond in Ottersum een man in zijn woning aangehouden. Volgens de politiewoordvoerder verkeerde hij in een verwarde toestand en richtte hij vernielingen aan in zijn huis.

Een arrestatieteam was nodig om de politie te assisteren. „Vooraf hadden we informatie waardoor we het nodig vonden om op te schalen”, verklaarde de woordvoerder van de politie. „Maar ter plaatse is de arrestatie rustig verlopen.”

De politie heeft een onderhandelaar ingezet om in contact te komen met de verwarde man, maar dat had niet het gewenste resultaat.

Over de verdere reden van de aanhouding van de man wilde de woordvoerder niets kwijt. Voor de zekerheid is ook een ambulance opgeroepen, maar die hoefde niet in actie te komen. Er raakte niemand gewond. De straat is tijdelijk door de politie afgezet.

Arrestatieteam houdt man in verwarde toestand in woning aan
Arrestatieteam ter plekke in Ottersum. Foto: SK-Media

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen