Geen misdrijf bij dodelijke flatbrand Landgraaf

Print

Twee personen komen om het leven bij brand in appartementencomplex. Video: Track ‘88

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De politie heeft geen sporen van een misdrijf gevonden in verband met de brand in Landgraaf waarbij in de nacht van maandag op dinsdag twee doden vielen, stelt de politie Limburg. De brand woedde in een appartementencomplex in het Landgraafse stadsdeel Lauradorp en moest deels ontruimd worden.

De politie heeft de twee slachtoffers nog niet geïdentificeerd. Dat onderzoek loopt nog. Een bewoner van de flat aan de Lindestraat meldt dat het zou gaan om een 94-jarige Nederlandse man en zijn vrouw van Poolse afkomst. Een politiewoordvoerster laat weten dat ze deze informatie kan ‘bevestigen noch ontkennen’.

Lees ook: ‘Ouder echtpaar omgekomen bij flatbrand in Landgraaf’

Ziekenhuis

Naast de twee doden die bij de brand te betreuren vielen, raakten ook twee mensen lichtgewond. Zij werden met ademhalingsklachten in het ziekenhuis behandeld, maar hoefden daar niet te blijven. Ook liepen vier appartementen brandschade op.

Lees ook: Twee personen komen om het leven bij brand in appartementencomplex

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen