Kerkradenaren winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Print
Kerkradenaren winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Vanwege het coronavirus werden de winnaars, in tegenstelling tot normaal, niet verrast door Gaston Starreveld met zijn gouden enveloppen. Afbeelding: Postcode Loterij

Kerkrade / Eygelshoven -

De 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij is woensdag in de Kerkraadse wijk Haanrade gevallen.

De helft van de prijs van 1 miljoen wordt verdeeld onder drie deelnemers die in de Rembrandt van Rijnstraat wonen. Zij krijgen dus ieder 166.666 euro. De andere 5 ton gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 6464.

Geen Gaston

In tegenstelling tot normaal werden de mensen niet verrast door een bezoekje van Gaston Starreveld met zijn gouden enveloppen. Vanwege het coronavirus heeft de loterij de uitreikingen voorlopig afgelast. De winnaars werden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld.

In maart was het ook al raak in Kerkrade. Toen mochten negen inwoners van de Winricusstraat gezamenlijk de Straatprijs van 225.000 euro verdelen.

Lees ook: Straatprijs Postcode Loterij van 225.000 euro valt in Kerkrade

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →