Kerkradenaren winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Print
Kerkradenaren winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Vanwege het coronavirus werden de winnaars, in tegenstelling tot normaal, niet verrast door Gaston Starreveld met zijn gouden enveloppen. Afbeelding: Postcode Loterij

Kerkrade / Eygelshoven -

De 1 Miljoenprijs van de Postcode Loterij is woensdag in de Kerkraadse wijk Haanrade gevallen.

De helft van de prijs van 1 miljoen wordt verdeeld onder drie deelnemers die in de Rembrandt van Rijnstraat wonen. Zij krijgen dus ieder 166.666 euro. De andere 5 ton gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 6464.

Geen Gaston

In tegenstelling tot normaal werden de mensen niet verrast door een bezoekje van Gaston Starreveld met zijn gouden enveloppen. Vanwege het coronavirus heeft de loterij de uitreikingen voorlopig afgelast. De winnaars werden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld.

In maart was het ook al raak in Kerkrade. Toen mochten negen inwoners van de Winricusstraat gezamenlijk de Straatprijs van 225.000 euro verdelen.

Lees ook: Straatprijs Postcode Loterij van 225.000 euro valt in Kerkrade

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen