Mestreechs Volleks Tejater verplaatst ‘Lewieke!’ naar oktober 2021

Print
Mestreechs Volleks Tejater verplaatst ‘Lewieke!’ naar oktober 2021

Kinderen spelen een belangrijke rol in ‘Lewieke!’ archieffoto Afbeelding: Rob Oostwegel

Maastricht -

Het Mestreechs Volleks Tejater verplaatst de grootschalige dialectproductie ‘Lewieke!’ naar oktober 2021.

Door de coronacrisis is het voor het theatergezelschap niet mogelijk om de musical komend najaar te presenteren in het Theater aan het Vrijthof. ‘Lewieke!’ gaat nu op 29 oktober 2021 in première.

‘Lewieke!’ is de Maastrichtse versie van de West End-musical ‘Oliver!’ Aan deze productie werken zo’n 200 mensen mee, onder wie 120 kinderen tussen 8 en 12 jaar. „Onze grootste zorg is de veiligheid en de gezondheid van de bezoekers van onze voorstellingen en van onze cast, crew en creatives”, zegt producent Peter Noten. „Het gaat ons aan het hart, de hele ploeg verheugde zich erop om het publiek dit najaar een Mestreechsen aovend te bieden. Dat gáán we ook doen, maar een jaar later.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen