Reuverse theatergroep maakt eigen versie van coronahit Arjen Lubach

Print
Reuver -

PUUR Theater uit Reuver heeft samen met zanger Emiel Ketellapper een eigen versie gemaakt van ‘Ik **** je op afstand’ waarmee tv-maker Arjen Lubach een coronahit scoorde.

Het liedje is getiteld ‘Drama op afstand’ en geschreven door Pim Janissen, Jackie Verlinden en Yentl Evers, regisseuse van PUUR Theater. Zij heeft het nummer samen met Emiel Ketellapper van de Reuverse band Net Oét Bed ingezongen. Verschillende leden van de theatergroep werkten mee aan de clip, die deze week werd gelanceerd op YouTube.

PUUR Theater stond vlak voor de première van het nieuwe theaterstuk Belle en het Beest, toen het coronavirus uitbrak. De voorstellingen in De Greswaren, de gerestaureerde gresbuizenfabriek in Offenbeek, werden geannuleerd en zijn nu verplaatst naar 6, 7 en 8 november. Intussen wordt er online verder gerepeteerd via de app Zoom. Door het oefenen op afstand ontstond het idee om een eigen versie te maken van he nummer ‘Ik **** je op afstand’, dat Arjen Lubach van het satirische tv-programma ‘Zondag met Lubach’ opnam met zangeres Merol.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen