Politie zoekt automobilist die lift naar ziekenhuis gaf aan gewonde bij verkeersongeluk

Print
Politie zoekt automobilist die lift naar ziekenhuis gaf aan gewonde bij verkeersongeluk

Afbeelding: Getty Images

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

De politie zoekt de automobilist die donderdagochtend een gewonde man vanaf de A79 bij Meerssen een lift gaf naar het ziekenhuis in Maastricht.

Rond zeven uur raakte een man gewond bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelbus op de A79, Heerlen richting Maastricht. De personenauto botste ter hoogte van de afrit Meerssen tegen de achterkant van de bestelbus. Deze raakte daardoor van de weg en kwam op zijn kant in de berm terecht. De A79 was in verband met het ongeluk urenlang afgesloten voor verkeer.

De twee inzittenden uit de bestelbus kwamen met de schrik vrij. Van de vier inzittenden van de personenauto was er bij de komst van de politie nog één aanwezig op de plaats van het ongeluk. De anderen waren vertrokken, vermoedelijk in verband met verwondingen. Van een van de drie personen is bekend dat hij naar het ziekenhuis in Maastricht is gebracht. Vermoedelijk doordat hij een automobilist heeft gevraagd te stoppen en hem weg te brengen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen