Röseler legt aanbieding VVV naast zich neer

Print
Röseler legt aanbieding VVV naast zich neer

Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Nils Röseler vertrekt bij VVV. De verdediger gaat niet in op de nieuwe aanbieding die de Koelclub hem heeft gedaan. ,,Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus de 28-jarige Duitser.

Röseler kwam in de zomer van 2016 naar VVV nadat hij in het seizoen 2012-2013 al op huurbasis in Venlo had gespeeld. De centrale verdediger was meteen onomstreden en werd in 2017 direct kampioen met VVV in de eerste divisie. Na vijf jaar over twee periodes het shirt van VVV te hebben gedragen kiest Röseler, die een aflopend contract heeft in De Koel, voor een avontuur in het buitenland. ,,Ik kan en wil nog niks zeggen over mijn nieuwe bestemming.”

Naast VVV speelde Röseler voor FC Twente en Chemnitzer FC.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen