Woningcorporatie Heimstaden opent nieuw regiokantoor in Heerlen

Print
Woningcorporatie Heimstaden opent nieuw regiokantoor in Heerlen

Het appartementencomplex van Heimstaden waar op de begane grond het regiokantoor wordt gevestigd. Afbeelding: Heimstaden

Heerlen / Hoensbroek -

Heimstaden opent 1 juli 2020 een nieuw regiokantoor in Heerlen. De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder betrekt daarvoor een bedrijfspand onder een van zijn eigen appartementencomplexen aan de Akerstraat.

Vanuit de Heerlense vestiging zal het bedrijf zijn klanten in Limburg bedienen. Het gaat daarbij om bewoners van ruim 1.300 woningen, waarvan 660 in Heerlen zelf.

Werving

Boven het kantoor zijn ruim 200 appartementen van de woningverhuurder gevestigd. Op loopafstand van het kantoor staan ook een aantal complexen van Heimstaden. Op het kantoor in Heerlen komen zo’n tien medewerkers te werken. Het gaat daarbij met name om verhuurmakelaars en om locatiemanagers die verantwoordelijk worden voor het beheer van de verschillende woningen in Limburg. Heimstaden werft momenteel personeel om het kantoor te bemannen.

Het aanbod van de organisatie bestaat in Nederland uit zo’n 12.600 woningen. In aanvulling op zijn Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam, opende Heimstaden in april een regiokantoor in Rotterdam. Daarnaast kondigde de woningverhuurder regiokantoren in Arnhem en Eindhoven aan, die net als de Heerlense vestiging op 1 juli openen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen