Bibliotheken in Peel en Maas en Beesel vanaf maandag open

Print
Bibliotheken in Peel en Maas en Beesel vanaf maandag open

Afbeelding: ING Image

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Reuver -

Bibliotheek Maas en Peel opent maandag al haar vestigingen in de gemeenten Peel en Maas en Beesel. Alleen de bieb in Meijel blijft twee dagen langer dicht.

Leden kunnen vooralsnog alleen terecht voor het lenen en terugbrengen van boeken. Alle andere activiteiten worden later weer opgestart. Ook kan er nog geen gebruik worden gemaakt van leestafels, werkplekken, computers en printapparatuur. Verder zijn de openingstijden aangepast. Bezoekers wordt verzocht de verblijfsduur tot een minimum te beperken. Daarnaast gelden de reguliere RIVM-richtlijnen.

De actuele openingstijden zijn te vinden op www.debibliotheekmaasenpeel.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen