Recreatiepark Drakenrijk laat beperkt aantal bezoekers toe

Print
Recreatiepark Drakenrijk laat beperkt aantal bezoekers toe

Het park is in de afgelopen weken coronaproof gemaakt. Afbeelding: BillyBird Drakenrijk

Reuver / Beesel -

Recreatiepark Drakenrijk in Beesel is vanaf zaterdag beperkt open. Voorlopig worden maximaal driehonderd bezoekers toegelaten.

Het park, eigendom van de organisatie BillyBird, is alleen toegankelijk voor leden met reservering en bezoekers die vooraf een ticket hebben gekocht. Kaarten zijn momenteel alleen online verkrijgbaar. Leden kunnen via de website reserveren op datum en tijdslot. Een kaartje kopen aan de dagkassa is de eerstkomende tijd nog niet mogelijk.

Drakenrijk heeft van de gemeente Beesel toestemming gekregen om onder deze beperkende voorwaarden het strandbad en de buitenspeeltuin met monorailbaan te openen. Bij de horecapunten is alleen afhalen mogelijk. Volgens parkmanager Demi van de Ven is het park coronaproof en wordt er extra toezicht gehouden op naleving van de RIVM-richtlijnen. „Door kaarten alleen op reservering en online aan te bieden, kunnen we de bezoekersstroom reguleren en zo de veiligheid van onze gasten en medewerkers nog beter waarborgen.”

Hemelrijk in Volkel, het andere recreatiepark van BillyBird, laat vooralsnog alleen leden toe en blijft gesloten door daggasten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen