Handballer Versteegden ruilt Lions in voor Hasselt

Print
Handballer Versteegden ruilt Lions in voor Hasselt

Bram Versteegden Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bram Versteegden speelt na de zomer voor Initia Hasselt. De rechteropbouwer van KEMBIT-Lions verwacht bij de competitiegenoot meer aan spelen toe te komen. De 20-jarige linkshander kon de verwachtingen in Sittard-Geleen nooit helemaal waar maken, ook omdat hij Joris Baart op zijn positie voor zich moet dulden.

Versteegden is al de zoveelste Zuid-Limburgse handballer die de provincie verlaat om zijn heil in België te zoeken. De Sittardenaar komt bij zijn nieuwe club geen landgenoten tegen. Mark Leckebusch vertrekt naar Eupen en Dylan Vossen speelt volgend seizoen voor Sporting Pelt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen