Geusseltbad gaat maandag weer open

Print
Geusseltbad gaat maandag weer open

Wethouder Bert Jongen en zwembadmanager Tom Jacobs in het lege recreatiebad tijdens de renovatie. Afbeelding: Rob Oostwegel

Maastricht -

Het Geusseltbad in Maastricht gaat maandag gefaseerd en met een aangepast programma weer open.

Het pand is inmiddels zo ingericht dat het kan voldoen aan de gestelde maatregelen. Hierbij is gebruikgemaakt van de voorschriften van het RIVM en de protocollen vanuit de zwembadbranche. Om veilig en verantwoord op te kunnen starten, is ervoor gekozen om in de eerste week enkel banenzwemmen aan te bieden. Volgens protocol wordt gewerkt op reservering. Bezoekers reserveren en betalen hun zwemactiviteit online en krijgen vooraf hun toegangsbewijs. Het streven is om het zwemaanbod wekelijks uit te breiden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen