Meer dan 20.000 bezoekers online in wachtrij voor Efteling

© ANP

Het is zaterdagmiddag druk op de website van de Efteling. De interesse om een bezoek aan het attractiepark te reserveren is zo groot dat er online een grote wachtrij is ontstaan. Op het hoogtepunt stonden 22.000 mensen in de digitale wachtrij, zegt een woordvoerster van de Efteling.

Redactie

Het attractiepark in Kaatsheuvel gaat op 20 mei weer gedoseerd open. De Efteling kan een maximumaantal gasten, een derde van de normale capaciteit, toelaten. Bezoekers moeten vooraf reserveren, zo hebben de attractieparken gezamenlijk afgesproken. Zo wordt voorkomen dat mensen voor niks aan de poort staan en het te druk wordt in de parken.

De reserveringspagina ging zaterdag om 16.00 uur open. Het is op dit moment alleen voor abonnementhouders mogelijk om een reservering te maken. Overige bezoekers kunnen vanaf maandag 10.00 uur een bezoek aan de Efteling reserveren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee