TERUGLEZEN | Drukte op meerdere plekken in het land: politie grijpt in

Print
TERUGLEZEN | Drukte op meerdere plekken in het land: politie grijpt in

Drukte bij Park Somerlust. Het is zomers weer op Hemelvaartsdag, en ondanks dat de horeca nog dicht is vanwege de coronamaatregelen gaan veel mensen naar buiten. Afbeelding: ANP

Het is op veel plaatsen druk op deze zomerse Hemelvaartsdag. Er ontstonden vroeg op de dag al files richting de stranden, bij Designer Outlet Center in Roermond staan lange rijen met vooral dagjesmensen uit Duitsland. Op andere plaatsen moest ook worden ingegrepen. De politie heeft parkbezoekers in Amsterdam weggestuurd. Veel wegen naar het strand of recreatieplassen zijn inmiddels afgesloten vanwege de drukte. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws.

Live kaart: Bekijk hier het aantal besmettingen van het coronavirus in Limburg en de wereld

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen