Man ‘met corona’ bespuugt beveiliger in ziekenhuis Geleen

Print
Man ‘met corona’ bespuugt beveiliger in ziekenhuis Geleen

Ter illustratie. Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie heeft zaterdag bij het ziekenhuis in Geleen een man aangehouden, die een beveiliger in het gezicht had gespuugd. Hij zei daarna dat hij corona heeft.

Dat meldt de wijkagent op Instagram. De man toonde agressief gedrag richting voorbijgangers. De beveiliger vroeg hem het ziekenhuis te verlaten en werd toen meerdere keren bespuugd.

De opgeroepen politie heeft de tegenstribbelende dader ‘voorzichtig met mondkapje en handschoenen’ aangehouden. De toezichthouder heeft ter plekke aangifte gedaan, is door een arts onderzocht en in quarantaine gebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen