Minder treinen tussen Sittard en Heerlen door werkzaamheden

Print
Minder treinen tussen Sittard en Heerlen door werkzaamheden

Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

In de nacht naar Hemelvaartsdag start ProRail met werkzaamheden aan het spoor tussen Sittard en Heerlen. Reizigers ondervinden daar tot en met zondag hinder van.

Vanaf Hemelvaartsdag 0.20 uur rijden er geen treinen meer op het traject. Vervolgens rijden op vrijdag tot 7.15 uur en zondag tot 9.15 uur geen treinen tussen Sittard en Hoensbroek. Op alle dagen dat gewerkt wordt, rijden de stoptreinen niet verder dan Hoensbroek.

Er worden stop- en snelbussen ingezet op het traject. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen