Sportclub’25 zoekt nieuw bestuurslid

Print
Sportclub’25 zoekt nieuw bestuurslid

Afbeelding: ingimage

Bocholtz -

Sportclub’25 in Bocholtz zoekt een nieuw bestuurslid, dat verantwoordelijk is voor PR & Activiteiten. De vrijwillige functie is vrijgekomen na wisselingen in het bestuur.

De openstaande functie, PR & Activiteiten, bevat de verantwoordelijkheid voor de activiteitencommissie en de organisatie van diverse activiteiten binnen Sportclub’25. Hierbij gaat het om het organiseren van de jaarlijkse jubilarissenavond, de kerstborrel, Sinterklaas en Pasen voor de jeugdafdeling en vele andere diverse activiteiten.

Sportclub’25 laat via Facebook weten dat het steeds lastiger is om nieuwe vrijwilligers te vinden, ‘en bij bestuursleden is het nog iets lastiger’. De bestuurswisselingen die de verenigingen de afgelopen tijd heeft gehad begonnen in november 2019, toen Dennis Derwall als penningmeester afscheid nam van de club. Die functie werd intern opgevuld door Jurgen Steinhauer, die verantwoordelijk was voor PR & Sponsoring. Die functie werd overgenomen door Ritch te Kampe, waardoor de vacature voor PR & Activiteiten is vrijgekomen.

Interesse in de vacante functie? Mail dan naar voorzitter@sportclub25.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen