Kindervakantiewerk Well gaat door met kleinschalige opzet.

Print
Kindervakantiewerk Well gaat door met kleinschalige opzet.

Mascotte Knulleke heeft alle reden tot lachen. Afbeelding: KVW Well

Well -

Waar elders op veel plaatsen in Noord-Limburg tot afgelasting is besloten, gaat het kindervakantiewerk in Well ondanks corona gewoon door.

KVW Well heeft dit op haar facebookpagina bekendgemaakt. Wel is de opzet een stuk kleinschaliger dan de Wellse jeugd gewend is. Zo liet de organisatie eerder al weten dat er vanwege de RIVM-richtlijnen geen activiteiten op het evenementerrein zullen zijn. Daardoor is ook de gebruikelijke rommelmarkt geschrapt. Op maandag 20 en dinsdag 21 juli wordt voor schoolgaande kinderen uit het dorp op meerdere locaties een sportief programma aangeboden in dagdelen. Peuters zijn van deelname uitgesloten. Opgave is mogelijk middels het formulier dat op school wordt verstrekt en via de website van KVW Well.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen