Burgemeester Beek houdt spreekuur voor horecaondernemers

Print
Burgemeester Beek houdt spreekuur voor horecaondernemers

Afbeelding: BAS QUAEDVLIEG / Archief De Limburger

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Burgemeester Christine van Basten-Boddin, tevens portefeuillehouder Economie, houdt maandag 25 mei twee spreekuren voor Beekse horecaondernemers.

De spreekuren vinden plaats tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 16.00 en 17.00 uur (telefonisch). „Horecazaken mogen vanaf 1 juni, onder voorwaarden, de deuren openen. Ik wil graag weten wat er leeft bij horecaondernemers en waar ze nog hulp bij kunnen gebruiken”, aldus Van Basten.

Ondernemers die interesse hebben dienen zich vooraf aan te melden bij Taurean L’ortye via taurean.lortye@gemeentebeek.nl. Bij aanmelding dient het telefoonnummer en het voorkeurstijdstip te worden doorgegeven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen