Tentoonstelling #VeiligAchterGlas bij boekhandel Dominicanen

Print
Tentoonstelling #VeiligAchterGlas bij boekhandel Dominicanen

Een familie uit de portretreeks #VeiligAchterGlas Afbeelding: Tetsuro Miyazaki

Maastricht / Itteren -

Een selectie van de portretreeks #VeiligAchterGlas van de Maastrichtse fotograaf Tetsuro Miyazaki wordt vanaf Hemelvaartsdag tentoongesteld bij Boekhandel Dominicanen.

Tetsuro Miyazaki maakte elke dag een foto van stadsgenoten achter het raam van hun woning. De deelnemers wonen in alle delen van Maastricht waarmee hij heeft willen vastleggen hoe corona iedereen raakt, ongeacht postcode, sociale status of afkomst. De tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Elisabeth Strouven Fonds en Foto Rembrandt. De opening gaat digitaal plaatsvinden met een virtuele rondleiding door Ivo van Megen van Boekhandel Dominicanen met fotograaf Tetsuro Miyazaki. Deze is te volgen via Facebook van Boekhandel Dominicanen, om 11.00 uur. Het werk is te zien tot 30 juni.

Zie ook: Maastrichtenaren gefotografeerd achter hun eigen venster

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen