Fan Hans Verheijen biedt Jan Smeets Pinkpop-gedenkshirt aan

Print
Fan Hans Verheijen biedt Jan Smeets Pinkpop-gedenkshirt aan

Het shirt van ‘Die hards’ voor Jan Smeets Afbeelding: Ruud van Wersch

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Burgemeester Hans Verheijen overhandige maandagmiddag een speciaal shirt aan Pinkpopbaas Jan Smeets.

Plaats van handeling was de ingang van het burgemeester Damenpark in Geleen, waar 50 jaar geleden de eerste editie van Pinkpop plaatsvond. Het shirt heeft als opschrift ‘All i have from Pinkpop 2020 is this Limited t-shirt’.

Verheijen was in 1970 amper vier jaar. „Helaas ben ik er zelf nooit geweest.” Hij is echter fan. „Pinkpop behoort tot het DNA van Nederland.”

Het shirt is een idee van ‘die hard’ fans die een jaar zonder Pinkpop niet ongemerkt wilden laten. Belangstellenden kunnen mailen naar: geleen60@gmail.com

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen