Lake Valley-aanvoerder Nathan van Gerven naar beloften FULL Hasselt

Print
Lake Valley-aanvoerder Nathan van Gerven naar beloften FULL Hasselt

Nathan van Gerven.

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Een mooie sportieve stap voor Nathan van Gerven (19): de aanvoerder van zaalvoetbalhoofdklasser Lake Valley uit Venray speelt komend seizoen voor de reserves van de Belgische eersteklasser FULL Hasselt.

Vorig jaar kon de talentvolle Venraynaar deze stap al zetten nadat hij was uitgenodigd voor Nederland O19, maar toen gaf hij zijn studie nog de prioriteit. Nu wil Van Gerven zich toch doorontwikkelen en dat kan bij het beloftenteam van fusieclub FULL Hasselt, die op de vrijdagavond wedstrijden speelt in een O21-competitie, voorafgaand aan de duels van het vaandelteam.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen