Video: Bijrijder busje komt om het leven bij ongeval op afrit A76

Print

Dodelijk ongeval afrit A76 Geleen/Beek Video: Track’88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Bij een ongeval op de kruising van de A76 en de afrit Beek/Geleen is dinsdagochtend een bijrijder van een busje door beknelling om het leven gekomen.

Dat meldt de politie.

Het ongeval gebeurde rond de klok van 07.20 uur. Het voertuig vloog vermoedelijk uit de bocht en kwam bovenop een heuvel op de kop tot stilstand. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is voor alsnog onbekend. De afrit Geleen van de A76 richting Aken is volgens Rijkswaterstaat tot het begin van de middag afgesloten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen