Twilight-acteur Gregory Tyree Boyce (30) overleden

Print
Twilight-acteur Gregory Tyree Boyce (30) overleden

Gregory Tyree Boyce. Afbeelding: Instagram Gregory Tyree Boyce

Acteur Gregory Tyree Boyce is overleden. Hij en zijn vriendin werden vorige week dood gevonden in een appartement in Las Vegas, door een familielid. Dat meldt E!.

Boyce was vooral bekend uit Twilight, waarin hij Tyler Crowley speelde. Dat personage zorgde ervoor dat Bella (Kristen Stewart) er achterkwam dat er iets niet helemaal normaal is aan Edward (Robert Pattinson). Tyler slipt met zijn auto en rijdt zijn klasgenoot Bella bijna aan, maar Edward brengt de wagen met één arm tot stilstand.

De acteur had na Twilight niet meer veel succes in Hollywood. Hij was alleen nog in een korte film te zien in 2018. Op zijn dertigste verjaardag afgelopen december schreef hij op Instagram: “Er was een tijd waarin ik niet dacht dat ik de 30 zou halen. Ik heb door de jaren heen fouten gemaakt, maar vandaag kijk ik terug op de goede momenten.”

De doodoorzaak van het stel wordt nog onderzocht. Boyce laat een tienjarige dochter achter. Zijn vriendin Natalie Adepoju had volgens E! een jonge zoon.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen