Twilight-acteur Gregory Tyree Boyce (30) overleden

Print
Twilight-acteur Gregory Tyree Boyce (30) overleden

Gregory Tyree Boyce. Afbeelding: Instagram Gregory Tyree Boyce

Acteur Gregory Tyree Boyce is overleden. Hij en zijn vriendin werden vorige week dood gevonden in een appartement in Las Vegas, door een familielid. Dat meldt E!.

Boyce was vooral bekend uit Twilight, waarin hij Tyler Crowley speelde. Dat personage zorgde ervoor dat Bella (Kristen Stewart) er achterkwam dat er iets niet helemaal normaal is aan Edward (Robert Pattinson). Tyler slipt met zijn auto en rijdt zijn klasgenoot Bella bijna aan, maar Edward brengt de wagen met één arm tot stilstand.

De acteur had na Twilight niet meer veel succes in Hollywood. Hij was alleen nog in een korte film te zien in 2018. Op zijn dertigste verjaardag afgelopen december schreef hij op Instagram: “Er was een tijd waarin ik niet dacht dat ik de 30 zou halen. Ik heb door de jaren heen fouten gemaakt, maar vandaag kijk ik terug op de goede momenten.”

De doodoorzaak van het stel wordt nog onderzocht. Boyce laat een tienjarige dochter achter. Zijn vriendin Natalie Adepoju had volgens E! een jonge zoon.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen