Raad Nederweert komt 26 mei fysiek bijeen voor vergadering

Print
Raad Nederweert komt 26 mei fysiek bijeen voor vergadering

Afbeelding: De Limburger

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

De gemeenteraadsvergadering van 26 mei in Nederweert wordt een fysieke vergadering zonder publiek, zo is besloten. Dit vanwege de voordracht van Carla Dieteren als wethouder.

De vergadering vindt plaats in de raadzaal zodat schriftelijk gestemd kan worden over de voordracht van Carla Dieteren als opvolger voor wethouder Henk Cuijpers die 12 april na een kort ziekbed is overleden. Bij de vergadering zal geen publiek aanwezig zijn, wel kan iedereen de gemeenteraadsvergadering volgen via het YouTube-kanaal van de gemeente. De vergadering wordt geregistreerd met het nieuwe camerasysteem en geprobeerd wordt ook om deze registratie uit te zenden via de eigen website van de gemeente.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen