Fans moeten nog even wachten op tweede seizoen Netflix-hit Undercover

Print

Seizoen 2 Undercover. Video: Netflix

De Vlaams-Nederlandse Netflix-serie Undercover gaat in september weer verder. Dinsdag kondigde de streamingdienst met een trailer aan dat het tweede seizoen vanaf 6 september te zien zal zijn.

Hoofdrolspelers Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn ook komend seizoen weer van de partij. Lammers (Ferry Bouman in de serie) verklapt dat fans van de misdaadserie iets hebben om naar uit te kijken. „Ferry is back, so watch out! Het tweede seizoen van Undercover is nog spannender, met nieuwe karakters en verhaallijnen. Ik kan niet wachten voor de fans om het te zien”, zegt hij.

Daarnaast wordt ook een aantal nieuwe personages geïntroduceerd. Kickbokser Rico Verhoeven speelt een van die karakters.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen