Kennismakingsochtend Golf & Country Club Hoenshuis

Print
Kennismakingsochtend Golf & Country Club Hoenshuis

Hoenshuis ligt in een fraaie omgeving. Afbeelding: Peter Schols / Archief De Limburger

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Golf & Country Club Hoenshuis, aan de Hoensweg 17 in Voerendaal, houdt zondag 24 mei een kennismakingsochtend. Deze begint om 11.00 uur.

Tijdens een ongeveer 2 uur durend programma wordt meer informatie gegeven over de vereniging, alsook hoe met golf te beginnen. Na de ontvangst van de deelnemers begint om 11.15 uur een rondleiding gevolgd door een golfles en demonstratie. Om 13.00 uur wordt onder het genot van een drankje meer uitleg gegeven. Deelname kost vijf euro. Klik hier voor meer informatie.

Vanwege corona was ook Golf & Country Club Hoenshuis sinds medio maart gesloten. Op 1 mei werden de jeugdlessen hervat. Maandag 11 mei ging de club weer open voor alle leden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen