Slachtoffer dodelijk ongeval afrit A76 is 26-jarige man uit Tilburg

Print

Dodelijk ongeval afrit A76 Geleen/Beek - 19 mei 2020. Video: Track’88

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

De bijrijder van een busje die dinsdagochtend om het leven kwam bij een verkeersongeval op de A76 ter hoogte van afrit Beek/Geleen is een man van 26 uit Tilburg.

Dat meldt de politie.

Rond de klok van 07.20 uur reed hij samen met een 22-jarige man uit Vlijmen op de snelweg. De bestuurder reed op de A76 richting Heerlen toen hij de macht over het stuur verloor. Volgens de politie rolde het voertuig over de kop en kwam met een klap op de snelweg terecht.

Lees ook: Bijrijder busje komt om het leven bij ongeval op afrit A76

Door het ongeval kwam het slachtoffer bekneld te zitten in het busje. Hulpdiensten waren snel ter plekke, maar hulp mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke.

De 22-jarige bestuurder, die niet ernstig gewond raakte, wordt dinsdag gevraagd naar zijn relaas over de toedracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen