Voorrang voor trouwe Pinkpopbezoekers bij houden van ticket

Print
Voorrang voor trouwe Pinkpopbezoekers bij houden van ticket

Pinkpop introduceert presale voor trouwe bezoekers. Afbeelding: ANP Kippa

Geleen -

Pinkpop biedt trouwe fans van het festival de mogelijkheid om in 2022, 2023 en 2024 gebruik te maken van de mogelijk tot voorrang bij de kaartverkoop. Dat kan als ze hun huidig ticket behouden tot de 51ste editie volgend jaar.

Omdat het festival dit jaar door de coronacrisis niet doorgaat is de 51ste editie verplaatst naar 18, 19 en 20 juni 2021. Pinkpop hoopt dat de mensen die een ticket hadden gekocht voor dit jaar het toegangsbewijs vasthouden.

„Ze krijgen dan recht op presale in de daaropvolgende jaren”, zegt Niek Murray van Buro Pinkpop. „Als we een uitzonderlijk goed programma kunnen presenteren, zijn ze in elk geval verzekerd van een kaartje. Die vraag hebben we ook al eens gekregen toen The Rolling Stones naar Landgraaf kwamen. Veel trouwe bezoekers waren toen bang dat ze achter het net zouden vissen door de massale vraag naar toegangskaarten.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →