Voorrang voor trouwe Pinkpopbezoekers bij houden van ticket

Print
Voorrang voor trouwe Pinkpopbezoekers bij houden van ticket

Pinkpop introduceert presale voor trouwe bezoekers. Afbeelding: ANP Kippa

Geleen -

Pinkpop biedt trouwe fans van het festival de mogelijkheid om in 2022, 2023 en 2024 gebruik te maken van de mogelijk tot voorrang bij de kaartverkoop. Dat kan als ze hun huidig ticket behouden tot de 51ste editie volgend jaar.

Omdat het festival dit jaar door de coronacrisis niet doorgaat is de 51ste editie verplaatst naar 18, 19 en 20 juni 2021. Pinkpop hoopt dat de mensen die een ticket hadden gekocht voor dit jaar het toegangsbewijs vasthouden.

„Ze krijgen dan recht op presale in de daaropvolgende jaren”, zegt Niek Murray van Buro Pinkpop. „Als we een uitzonderlijk goed programma kunnen presenteren, zijn ze in elk geval verzekerd van een kaartje. Die vraag hebben we ook al eens gekregen toen The Rolling Stones naar Landgraaf kwamen. Veel trouwe bezoekers waren toen bang dat ze achter het net zouden vissen door de massale vraag naar toegangskaarten.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen