Muziek

Pop in Limburg start wekelijkse talkshow over impact coronacrisis op muzieksector

Print
Pop in Limburg start wekelijkse talkshow over impact coronacrisis op muzieksector
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Op Hemelvaartdag is de eerste talkshow van ‘Het Voorprogramma’ te zien. Een initiatief van Pop in Limburg waarin de impact van de coronacrisis op de popsector centraal staat.

Journalist Rian Moonen leidt de gesprekken en zal op donderdag 21 mei praten met managers en boekers uit de popsector, Jules Weijers, René Beerens, Hermann Houben en Pien Feith.

Alle gesprekken vinden vanwege corona plaats via Zoom en de sessies worden live gestreamd via de Facebookpagina van Pop in Limburg. Het Voorprogramma wordt vier keer uitgezonden. De eerste sessie start om 20.00 uur. De andere sessies volgen op 4, 18 juni en 2 juli.

Voor meer informatie: www.popinlimburg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen