Dode door ongeluk meerdere vrachtwagens op A67: tankwagen in brand, snelweg dicht

Print
Dode door ongeluk meerdere vrachtwagens op A67: tankwagen in brand, snelweg dicht

Een tankwagen staat in brand op de A67 bij de grens met België. Afbeelding: Fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels/ED

Door een ongeluk op de A67 bij de grens met België met drie vrachtwagens is een chauffeur om het leven gekomen. Eén van de vrachtwagens staat in brand. Het gaat om een tankwagen. Er raakte verder niemand gewond.

De brandweer van België en Nederland zijn betrokken bij de bestrijding van de brand. Daarbij wordt ook een brandweervoertuig van Vliegbasis Eindhoven ingezet. Een woordvoerder van de veiligheidsregio meldde rond 17.45 uur dat de brand inmiddels redelijk onder controle is. Volgens hem is het wegdek door het ongeval fors beschadigd.

De snelweg is in beide richtingen afgesloten. Het ingesloten verkeer wordt omgeleid. Hoe lang de verkeersstremming gaat duren is nog niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen