Schnitzelparadies Venlo sluit de deuren

Print
Schnitzelparadies Venlo sluit de deuren

Afbeelding: © WijLimburg

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

Schnitzelparadies in Venlo houdt het voor gezien. Volgens eigenaar Wim Cox slaagde hij er niet in om met de eigenaar van het pand een nieuw huurcontract overeen te komen.

“Het heeft dus niets met corona te maken,” aldus Cox. “Wij wilden graag andere condities, zoals een lagere huur. Die was niet van deze tijd. Maar de huurbaas had andere condities in gedachten. Ja, ik geef toe dat het in deze onzekere tijden van corona niet ongunstig uitkomst. Het scheelt enige zorgen, maar natuurlijk waren we liever doorgegaan.”

Personeel De andere filialen in Roermond en Maastricht blijven wel bestaan. Cox bekijkt de mogelijkheid om een aantal vaste krachten over te plaatsen. Voor een zestal weekendkrachten komt een einde aan de arbeidsovereenkomst. Over verdere plannen wil en kan hij nu nog niet nadenken. “We gaan eerst eens kijken hoe we deze coronacrisis zo goed mogelijk kunnen overleven. Dat kost een horecaondernemer al voldoende hoofdbrekens. Daarna zie ik wel hoe we verder gaan.”

De sluiting van het filiaal in Venlo staat volgens Cox volledig los van het sluiten van het Kippenhok (Maastricht) in april 2019. Ook die zaak was onderdeel van horecaonderneming Cox & Co.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg