Boeken 72 uur in quarantaine bij heropend Centre Céramique

Print
Boeken 72 uur in quarantaine bij heropend Centre Céramique

Afbeelding: Harry Heuts

Maastricht / Itteren -

Stadsbibliotheek Centre Céramique gaat woensdag weer open voor brengen en halen van materialen. De ingeleverde boeken en andere uitleenmaterialen gaan 72 uur in quarantaine. Daarna is het corona-virus niet meer actief, aldus de bibliotheek.

Centre Céramique is de eerste culturele instelling in Maastricht die weer open gaat. Het hanteert beperkte openingstijden, van 13 tot 17 uur, waarin enkel materialen gebracht en gehaald kunnen worden. Iedereen wordt gevraagd het bezoek zo kort mogelijk te houden. Studeren in het gebouw is nog niet mogelijk.

De afgelopen weken konden materialen aan de deur worden afgehaald. Deze service vervalt nu de bieb weer open is. Centre Céramique hoopt ook bibliotheken Heer en Malpertuis zo snel mogelijk te openen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen