Zwembad ’t Ligteveld in Neer blijft gehele seizoen gesloten

Print
Zwembad ’t Ligteveld in Neer blijft gehele seizoen gesloten

Afbeelding: Facebook zwembad ’t Ligteveld

Neer -

Zwembad ’t Ligteveld in Neer zal het gehele zomerseizoen gesloten blijven. Het bestuur vindt de risico’s voor de gezondheid van vrijwilligers en bezoekers te groot.

De organisatie geeft aan dat het voor hen praktisch onhaalbaar is om te voldoen aan de door de overheid gestelde richtlijnen in verband met het coronavirus. Het in goede banen leiden en handhaven van de regels door vrijwilligers, zoals 1,5 meter afstand houden, een maximum aantal bezoekers per dag en een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in het zwembad, acht het bestuur niet reëel. Ze willen daarin geen risico nemen, en hebben daarom besloten niet open te gaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen