Nachtelijk spoor van vernielingen in Susteren

Print
Nachtelijk spoor van vernielingen in Susteren

Afbeelding: Sportclub Susteren

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

In Susteren zijn in de nacht van dinsdag op woensdag op meerdere plekken vernielingen gepleegd.

De vernielingen kwamen aan het licht bij een buurtonderzoek dat politieagenten woensdagochtend uitvoerden.

Bij Sportclub Susteren is schade toegebracht aan de toegangspoort. Bovendien werd een gat in een hek gemaakt en is een deur en het entreehok beklad. Aan het Raadhuisplein zijn bij een pand ruiten beklad en vernield.

Inmiddels is een 30-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij een spiegel van een auto heeft vernield. De politie is nog op zoek van getuigen die mogelijk rond middernacht iets hebben opgemerkt dat naar de dader(s) kan leiden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen