Bedrijven en verenigingen dienen na lockdown coronaprotocol in te dienen bij gemeente

Print
Bedrijven en verenigingen dienen na lockdown coronaprotocol in te dienen bij gemeente

Afbeelding: Luc Lodder / archief De Limburger

Brunssum -

Bedrijven en verenigingen die na de coronalockdown weer mogen opstarten, dienen eerst een protocol in te dienen bij de gemeente Brunssum. Hierin moet worden vastgelegd hoe de veiligheid van bezoekers, gasten, leden of gebruiker wordt gegarandeerd.

Het coronaprotocol moet worden ingediend bij de gemeente om de verruiming, die door de regering is aangekondigd, goed te kunnen organiseren. De basis daarvoor vormt een protocol waarbij per locatie is aangegeven welke maatregelen er zijn of worden genomen om de verwachte aantallen bezoekers of gebruikers te beschermen. Het protocol moet zijn opgesteld en door de gemeente zijn goedgekeurd, voordat de bedrijfsactiviteiten weer mogen worden opgestart.

Voor meer informatie over het vereiste protocol kan contact worden opgenomen met de gemeente Brunssum: 045-5278555.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen